Кои са?

Екипът ни се състои от опитни професионалисти, работили за множество световни финансови посредници. Нашият ноу-хау е комбинация от 9 години вътрешно обучение от брокери и 11 години реална търговия на валутните и крипто пазари.

Така се появи Say Trade
Достоверен източник на информация.

Така се появи
SAY Trade

Достоверен източник на информация.

Защо нашите услуги?

Индивидуална форма на обучение

Курсовете SAY Trade се провеждат чрез индивидуално обучение, за да се осигури персонализирано внимание и оптимални резултати.

Лично онлайн съдействие

За да увеличим максимално ефективността на нашите курсове, ние включихме услуга за лично съдействие. Този персонализиран модул се състои от онлайн срещи един на един в реално време.

Гъвкав график

Нашият подход е гъвкав, позволявайки Ви да изберете най-подходящото време за Вашите сесии. Ние сме тук, за да отговорим на вашите нужди и да ви предоставим най-доброто обслужване.

Защо го правим?

От дългогодишната си практика разбрахме, че има хора, които се впускат на финансовите пазари без предварителни познания за валутната и крипто търговия.

Ние вярваме, че информираният клиент е успешен такъв. Затова сме решени да Ви помогнем да подобрите своите търговски умения и да разширите възможностите си за генериране на допълнителни приходи.

Методите на обучение Ви водят през процеса на търговията, подчертавайки потенциалните рискове, за да формулирате ясна стратегия, която да отговаря на Вашия индивидуален стил при постигане на личните Ви цели.

С наша помощ и следвайки конкретни модели за търговия, ще се научите сами да контролирате процесите и да станете успешен търговец.

Събрахме опита си в последователни курсове, които ще Ви спестят време, пари и ще предотвратят всяко чувство на безпокойството във Вашата ежедневна търговия.

Какво подкрепяме?

SAY Trade е основана с главната цел да обогати финансовата култура на хората в България и да ги обучи как да разпознават измамни маркетингови схеми свързани с Форекс и Крипто търговията.

В допълнение, ние се ангажираме да подобрим разбирането за сложността на финансовите и крипто пазари. Това е от съществено значение за по-доброто управление на инвестициите и личните финанси, като крайната цел е да предоставим възможност на нашите клиенти сами да взимат информирани решения.

Какво не подкрепяме?

SAY Trade заема позиция срещу фалшивото представяне на Форекс търговията от определени финансови посредници и неетични практики от конкуренти обещаващи или дори гарантиращи бързи печалби.

Разбираме, че има нереалистична представа за лесни печалби около Форекс и Крипто търговията, което води до загуба на парите на хората и несправедливо обвиняване на самите пазари.

Моралните и етични принципи никога не биха ни позволили да подведем клиент с обещание за бързи печалби, нито бихме насърчили подвеждащи практики и дейности.

Каква е разликата между нас и брокерите?

За разлика от брокерите, ние не предлагаме директен достъп до финансовите пазари. Обученията, провеждани от брокерите, са базови и целят основно да насърчат клиентите да депозират повече средства при тях.

Напротив, ние сме посветени на предоставянето на прозрачна и честна информация за търговията, включително изчерпателен списък от необходими инструменти и знания, преди да можете да започнете да търгувате с реална сметака и брокер.

Нашите сертификати

Scroll to Top