CRYPTO курс

Пълният обхват на CRYPTO обучението
под един покрив.

Пълният обхват на CRYPTO обучението под един покрив.

Криптовалутата завладя света и в 21-и век вече може да я използвате за плащане, точно както всяка друга валута. Интересно звучи, нали Научете повече в следващите редове и купете нашия курс, с който да придобиете теоретични и практически знания и умения в света на цифровите валути.

Цялостен курс

Основи и инвестиции в криптовалути

15

модула

25

задачи и тест за самооценка

38

теми

3 часа

сесии на живо

Цена

400 ЛВ

/без ДДС/

ПОЛЗИ

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

Увереност и независимост

Ще придобиете разбиране за криптовалутите, включително какви са те и как функционират.

Основите

Ще научите основите на търговията на криптовалутните пазари, включително как да използвате различни търговски платформи.

Риск и печалба

Ще разберете как да поддържате сигурността на своите криптовалути и какви са рисковете, свързани с търговията.

Психологията на търговията

Рабзерете как да се справяте с емоционални предизвикателства по време на търговията.

Практически опит

Ще научите как да използвате криптовалути в ежедневния живот, включително плащания, инвестиции и данъчно облагане.

Общност

Ще бъдете информирани за последните новини и тенденции в света на криптовалутите и как те могат да влияят на пазарите.

Как се добива криптовалута?

Преди да ви представим още полезна информация за обучението, ще ви дадем малко повече информация за един от най-популярните въпроси за цифровата валута, а именно – как да се сдобиете с нея.

Единият начин за сдобиването с такава е нейното “копаене”, като за целта ще ви бъдат необходима специална техника. В днешно време се използват специални машини, познати в някои среди като “копачки”.

Другият начин за сдобиване с криптовалута е купуването и чрез посредници като крипто борси, брокери, уолети и т.н.

Защо да се включиш в нашия курс?

Ако се интересувате от копаенето или сдобиването с цифрова валута, както и правилното търгуване с цел потенциална печалба, курсът, който ви предлагаме, е точно за вас.

Ако се интересувате от Forex курсове, може да разгледате и това наше приложение. В комбинация с обучението в областта на криптовалутите, вие ще имате една стабилна основа в трейдинга, която след това, само да надграждате.

  • теория и практика – ние наблягаме както на теоретичната част за цифровите валути, тяхното криптиране, висока степен на сигурност и блокчейн технологията, така и на практическите умения, които са не по-малко важни за вашия успех в света на трейдинга;
  • екип от опитни професионалисти – от Say Trade извършваме трейдинг обучения, чиято програма е изготвена от екип от опитни трейдъри и анализатори в света на трейдинга. Нашите професионалисти ще бъдат до вас във всяка стъпка от обучението;
  • богата програма – в курса сме изготвили богата програма, включваща 15 модула, 38 теми, както и 25 задачи за тест и самооценка. Ще получите още 3 часа практически упражнения, където да затвърдите всички знания и умения;
  • натрупване на знания – по време на курса ще научите важна информация за иновативната блокчейн технология, повече за криптографията, криптоборсите и още много. Те ще бъдат основополагащи за вашия успех в търговията с цифрова валута;
  • търговия на световно ниво – ние ще ви предоставим общовалидни материали и тестове, които затвърждават общовалидни практически и теоретични елементи в световен мащаб.
Scroll to Top